Ta kontakt med oss på Skenstaboá

Ring Annika

070-74 37 170

Ring Roger

070-54 27 170

Maila oss

info@skenstaboa.se

Hitta till oss

Skänstad Assarsgården
516 91 Dalsjöfors

Facebook

Följ oss gärna på facebook!

Instagram

Följ oss gärna på instagram!

Våra öppettider

GÅRDSBUTIKENS ÖPPETTIDER::


TORSDAG KL 14-19
LÖRDAG KL 10-13


    

SJÄLVPLOCK JORDGUBBAR
jordgubbarna är slut för i år! Sista sjävplocket hade vi 7/7.   

tack för den här säsongen! 

De färdigplockade jordgubbarna är slut för säsongen! 

Julgranar:
STÄNGT FÖR SÄSONGEN!

Vill du göra en beställningsförfrågan?

Formuläret nedan kan också användas för att ta kontakt med oss på Skenstaboá, men via formuläret kan du även göra en förfrågan om en presentkorg.

Om du gör en förfrågan – invänta i sådana fall en specifik bekräftelse från oss om att vi mottagit din beställningsförfrågan. En förfrågan garanterar alltså inte en beställning utan vi hör av oss till dig!

Så hittar du till oss

Kör genom centrala Dalsjöfors, förbi torget, Konsum och vidare förbi brandstationen och ICA. Sväng vänster precis innan Antikaffären (ett vitt hus) och fortsätt Skänstadvägen rakt fram ca 400 meter tills du kommer till en skarp högersväng.

Nu är du framme på Skenstaboá – välkommen!

Tack för ditt mail!

Vi har tagit emot ditt mail och jobbar på att svara så fort vi kan! Du kan finna en bekräftelse på att vi tagit emot din fråga i din mailkorg.

Om du har lagt en beställningsförfrågan via mail – avvakta tills vi personligen meddelat att vi mottagit just din förfrågan. Mailet som skickades ut när vi tog emot din fråga är alltså inte en bekräftelse på beställning. 

Julgranar från egen odling

Vi odlar både vanlig rödgran och kungsgran. 

 

Jordgubbar

På sommaren har vi självplockning av jordgubbar. Vill du inte plocka själv finns även färdigplockade i mån om tillgång. Vi uppdaterar här på hemsidan och på Facebook när säsongen är igång. Den brukar i regel starta runt månadsskiftet juni-juli. 

Godsaker från andra gårdsbutiker

För att bredda vårt sortiment har vi även te, smaksatt kaffe, choklad, godis, cider, skorpor och mycket mer från andra gårdsbutiker och små tillverkare runt om i Sverige. 

Närproducerat

Vi säljer jordgubbsprodukter som kreatörerna Skafferiet i Hyssna och EJ-Farm i Kölingared gjort åt oss – på våra alldeles egna fantastiska jordgubbar. Till exempel jordgubbsglögg, jordgubbsmarmelad och jordgubbssaft.

Hyllorna är även fyllda med mat från vår omnejd. Honungen kommer från bikupor bakom vår ladugård, sylt och marmelad från Skafferiet i Hyssna, kryddor och senap från Öxabäck, schweizermandel från Tranemo, ekologisk rapsolja och vinäger från Skeby Gårdar, knäckebröd & skorpor från Knäck & Bräck utanför Falköping, glass från Löngårdhs i Vegby och mycket mer.

Islandsfisk & kött

Från Islands rena och kalla vatten kommer vår fina fisk från våra vänner Tryggvi och Kristina på Grimsis. Styckfrysta skinn- och benfria fileér av exempelvis rödtunga, torskrygg, sej, röding, havskatt, lax och kolja.

I våra frysboxar finner du även  lammkött från Island. Vi säljer till exempel kotletter, ytterfilé och färs. Lammen går fritt på Island på sommaren och kan vandra uppemot 10 mil. 

Presentartiklar & hantverk

Vi erbjuder ett brett sortiment av mysiga prylar att ge bort som present eller varför inte köpa något nytt till ditt egna hem. Några exempel på produkter är servetter, ljus, keramik, grytlappar, brickor och mycket mycket mer.

 

Presentkorgar

En mycket uppskattad gåva till den som har allt! Korgarna är fyllda med produkter vi säljer i butiken, tex. : cider, senap, saft, kaffe, choklad, sylt, marmelad, skorpor, godis och annat smått och gott! De är fint inslagna i cellofan och vackra band.

Presenterna kan arrangeras i såväl korgar som lådor och enklare utföranden med enbart cellofan runt omkring. Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men vi hjälper gärna till om du vill plocka ihop något eget!