SJÄLVPLOCK JORDGUBBAR


STÄNGT FÖR SÄSONGEN!

Självplock av jordgubbar

Självplock av våra jordgubbar har blivit en populär sommaraktivitet för många. Plocka jordgubbarna själv eller välj det bekvämare alternativet att köpa färdigplockade.  

Vi uppdaterar här på webplatsen, facebook och instagram när säsongen startar. Normalt brukar det bli runt månadsskiftet juni-juli. Det går bra att betala med swish, kontant eller med kort.  Se under kontakt för vägbeskrivning och karta.

Aktuellt just nu

Dags att beställa julgåvor till kunder & personal och släkt & vänner!

Julen börjar att närma sig och vi har börjat att ta emot beställningar på julkorgar och lådor! Beställ nu och hämta i december!
I vanlig ordning finns det alltid färdiga förslag på julkorgar och cellofanarrangemang i olika prisklasser! Fyllda med smått & gott och inslagna i cellofan och fina band! Vill du inte välja något färdigt så hjälper vi gärna till att plocka ihop efter dina önskemål! Perfekta som julgåva, gå-bort-present, födelsedagar, avtackningar eller om du ska resa bort och vill ha med dig något!
Välkommen in i gårdsbutiken eller ring och beställ!

ÖPPET ALLA DAGAR 1-23 DECEMBER:
VARDAGAR KL 10-19
LÖRDAGAR OCH SÖNDAGAR KL 10-15


Solvarma sommarbilder

Julgranar från egen odling

Vi odlar både vanlig rödgran och kungsgran. 

 

Jordgubbar

På sommaren har vi självplockning av jordgubbar. Vill du inte plocka själv finns även färdigplockade i mån om tillgång. Vi uppdaterar här på hemsidan och på Facebook när säsongen är igång. Den brukar i regel starta runt månadsskiftet juni-juli. 

Godsaker från andra gårdsbutiker

För att bredda vårt sortiment har vi även te, smaksatt kaffe, choklad, godis, cider, skorpor och mycket mer från andra gårdsbutiker och små tillverkare runt om i Sverige. 

Närproducerat

Vi säljer jordgubbsprodukter som kreatörerna Skafferiet i Hyssna och EJ-Farm i Kölingared gjort åt oss – på våra alldeles egna fantastiska jordgubbar. Till exempel jordgubbsglögg, jordgubbsmarmelad och jordgubbssaft.

Hyllorna är även fyllda med mat från vår omnejd. Honungen kommer från bikupor bakom vår ladugård, sylt och marmelad från Skafferiet i Hyssna, kryddor och senap från Öxabäck, schweizermandel från Tranemo, ekologisk rapsolja och vinäger från Skeby Gårdar, knäckebröd & skorpor från Knäck & Bräck utanför Falköping, glass från Löngårdhs i Vegby och mycket mer.

Islandsfisk & kött

Från Islands rena och kalla vatten kommer vår fina fisk från våra vänner Tryggvi och Kristina på Grimsis. Styckfrysta skinn- och benfria fileér av exempelvis rödtunga, torskrygg, sej, röding, havskatt, lax och kolja.

I våra frysboxar finner du även  lammkött från Island. Vi säljer till exempel kotletter, ytterfilé och färs. Lammen går fritt på Island på sommaren och kan vandra uppemot 10 mil. 

Presentartiklar & hantverk

Vi erbjuder ett brett sortiment av mysiga prylar att ge bort som present eller varför inte köpa något nytt till ditt egna hem. Några exempel på produkter är servetter, ljus, keramik, grytlappar, brickor och mycket mycket mer.

 

Presentkorgar

En mycket uppskattad gåva till den som har allt! Korgarna är fyllda med produkter vi säljer i butiken, tex. : cider, senap, saft, kaffe, choklad, sylt, marmelad, skorpor, godis och annat smått och gott! De är fint inslagna i cellofan och vackra band.

Presenterna kan arrangeras i såväl korgar som lådor och enklare utföranden med enbart cellofan runt omkring. Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men vi hjälper gärna till om du vill plocka ihop något eget!