Nu har vi startat upp vår julgransförsäljning! Samma öppettider som gårdsbutiken!

Vi säljer även granris!

Julgran från Dalsjöfors

Välkommen att köpa din julgran från Dalsjöfors! Vi odlar egna julgranar, både vanliga rödgranar och kungsgranar! Vi har också ris och kransar till försäljning under säsong.

Det går bra att betala med swish, kontant eller med kort.

Aktuellt just nu

JULEN NÄRMAR SIG…

Butiken är nu öppen alla dagar fram till jul och fylld med julmys och godsaker som hör julen till! Glögg, senap, svagdricka, pepparkaksskorpor, fikonmarmelad, julmust, choklad, saffransbicotti,  julknäcke, pepparkakskola, julkaffe, hjortronsylt mm.

Julkorgar, lådor och cellofanarrangemang finns färdigt i butiken, men vi hjälper också gärna till att plocka ihop något eget! Perfekt julgåva till kunder & personal, släkt & vänner och läraren på skolavslutningen! Finns i alla prisklasser! Titta in i butiken, ring eller mejla så hjälper vi gärna till!

Granförsäljningen är i full gång och vi hugger efter hand fram till jul! Både vanlig rödgran och kungsgran!

Öppet alla dagar 1-23 december: Vardagar kl. 10-19 lördag-söndag kl. 10-15

 

Frostiga vinterbilder

Julgranar från egen odling

Vi odlar både vanlig rödgran och kungsgran. 

Vi har startat upp vår granförsäljning och hugger efter hand fram till jul.

Nu finns det granris till försäljning!

Jordgubbar

På sommaren har vi självplockning av jordgubbar. Vill du inte plocka själv finns även färdigplockade i mån om tillgång. Vi uppdaterar här på hemsidan och på Facebook när säsongen är igång. Den brukar i regel starta runt månadsskiftet juni-juli. 

Godsaker från andra gårdsbutiker

För att bredda vårt sortiment har vi även te, smaksatt kaffe, choklad, godis, cider, skorpor och mycket mer från andra gårdsbutiker och små tillverkare runt om i Sverige. 

Närproducerat

Vi säljer jordgubbsprodukter som kreatörerna Skafferiet i Hyssna och EJ-Farm i Kölingared gjort åt oss – på våra alldeles egna fantastiska jordgubbar. Till exempel jordgubbsglögg, jordgubbsmarmelad och jordgubbssaft.

Hyllorna är även fyllda med mat från vår omnejd. Honungen kommer från bikupor bakom vår ladugård, sylt och marmelad från Skafferiet i Hyssna, kryddor och senap från Öxabäck, schweizermandel från Tranemo, ekologisk rapsolja och vinäger från Skeby Gårdar, knäckebröd & skorpor från Knäck & Bräck utanför Falköping, glass från Löngårdhs i Vegby och mycket mer.

Islandsfisk & kött

Från Islands rena och kalla vatten kommer vår fina fisk från våra vänner Tryggvi och Kristina på Grimsis. Styckfrysta skinn- och benfria fileér av exempelvis rödtunga, torskrygg, sej, röding, havskatt, lax och kolja.

I våra frysboxar finner du även  lammkött från Island. Vi säljer till exempel kotletter, ytterfilé och färs. Lammen går fritt på Island på sommaren och kan vandra uppemot 10 mil. 

Presentartiklar & hantverk

Vi erbjuder ett brett sortiment av mysiga prylar att ge bort som present eller varför inte köpa något nytt till ditt egna hem. Några exempel på produkter är servetter, ljus, keramik, grytlappar, brickor och mycket mycket mer.

 

Presentkorgar

En mycket uppskattad gåva till den som har allt! Korgarna är fyllda med produkter vi säljer i butiken, tex. : cider, senap, saft, kaffe, choklad, sylt, marmelad, skorpor, godis och annat smått och gott! De är fint inslagna i cellofan och vackra band.

Presenterna kan arrangeras i såväl korgar som lådor och enklare utföranden med enbart cellofan runt omkring. Det finns alltid färdiga förslag i butiken, men vi hjälper gärna till om du vill plocka ihop något eget!